Flecha hacia arriba
Ajuda
Com em registro?
El registre és gratuït i et portarà només 1 minut. Per registrar-te, has d'accedir a l'apartat de registre, emplenar els camps sol·licitats, acceptar la política de privacitat i prémer en el botó "registrar-me". Rebràs un email per validar el teu accés al club. Si no el reps a la safata principal del teu correu electrònic, recorda revisar la safata de spam o correus no desitjats. Una vegada validat, ja pots accedir sempre que vulguis amb el teu usuari i la contrasenya que has creat.

He oblidat la meva contrasenya. Com puc recuperar-la?​
Si vols recuperar la teva contrasenya, fes clic en "Accés", prem en l'enllaç "Has oblidat la teva contrasenya?", afegeix el teu email i prem en el botó “realitzar petició”. A continuació, rebràs un email per a modificar la teva contrasenya que obrirà un apartat en el club perquè puguis introduir la teva nova contrasenya. Recorda revisar la safata de spam o correus no desitjats en cas que no hagis rebut l'email en la teva safata principal.

Tipus de descomptes que trobaràs al club​
Al club trobaràs tres seccions diferents: compte estalvi, descompte directe OBIS i assegurances. Al compte estalvi, acumularàs diners per les teves compres en línia que generaran un saldo compte estalvi que podràs transferir al teu compte bancari a partir de 10€. A la secció descompte directe OBIS trobaràs ofertes que tenen el descompte aplicat en el moment de la compra: targetes de carburant, ofertes en tecnologia, oci, moda i molt més. Finalment, a l'apartat d'assegurances, tindràs informació sobre les assegurances que més et poden interessar. Les promocions s'actualitzen periòdicament perquè sempre puguis descobrir ofertes del teu interès.

Què és el compte estalvi i com funciona?
A la secció compte estalvi trobaràs totes les botigues que tenen cash back. El cash back és un descompte en forma de reemborsament d'un percentatge o quantitat fixa de la teva compra segons la promoció. Cada vegada que compris en aquesta secció, la botiga et retorna cash back que s'acumula en la secció "saldo compte estalvi" que trobaràs en l'apartat "el meu compte".

En la descripció de cada botiga, pots veure el percentatge o quantitat fixa de descompte que rebràs en fer una compra o reserva. Per exemple, si fas una compra de 100€ en una botiga que té un reemborsament del 5%, rebràs 5€ en el teu saldo compte estalvi.

Al fer una compra, el teu saldo provisional apareixerà en un termini de 24/48 h, el temps que transcorre fins que la botiga verifica la compra o reserva. El saldo provisional es trasllada al saldo real automàticament una vegada la botiga confirma la compra o la reserva.

 
  1. Botigues: després de confirmar-se, el cash back apareix com a màxim en 90 dies després de la compra. La condició s'aplica a totes les botigues que no siguin de viatges.
  2. Reserves: es confirmen als 60 dies de gaudir les reserves. La condició s'aplica a totes les botigues que siguin de viatges.

Si per algun motiu necessites reclamar la teva compra o reserva, tens un límit de 30 dies per a fer-lo des del dia que es va realitzar la compra.

Una vegada acumulats 10€ en el saldo real es desplegarà en el teu saldo compte estalvi un formulari perquè puguis fer la transferència del saldo al teu compte bancari. La transferència sol trigar un dia hàbil.

Quants diners se'm retornaran per cada compra?
La comissió de cash back i les condicions de cada botiga són diferents. La comissió pot estar en diferents formats: fixa (per exemple, 5€ per la compra), en percentatge sobre el preu total de compra (per exemple, el 5% sobre la compra) o variable (segons la decisió de la botiga). El cash back només s'aplica quan fas les compres en línia a través de la secció "compta estalvi" del Club. No té validesa a la botiga física o si es realitza directament en l'app de la botiga. Pots consultar les condicions en la informació de cada botiga.

Com funcionen les targetes regal?
  • Tria quina targeta vols comprar: Pots escollir entre múltiples marques i diferents imports per a cadascuna d'elles.
  • Paga a través del club i rep la targeta al teu correu electrònic.
  • Bescanvia la teva targeta regal a la botiga més propera o en les teves compres en línia.
  • I finalment, rep el cashback obtingut al teu compte.

Com tenir el club al mòbil?​
Pots guardar el club al mòbil mitjançant un accés que podràs instal·lar a la pantalla d'inici del teu dispositiu.

Per a dispositius Andorid, només hauràs d'accedir al club des del teu mòbil i fer clic al pop-up "Afegir a Pantalla d'Inici" que t'apareixerà a la part superior de la pantalla. Se t'instal·larà com una aplicació a la pantalla d'inici.

Per a dispositius IOS, accedeix al club des del teu mòbil, prem el botó compartir, i tot seguit "afegir a pantalla d'inici". Perquè et funcioni correctament, has d'accedir a la pantalla d'inici del club des del navegador Safari.

La web no càrrega correctament
​Si tens problemes mentre estàs navegant pel club, pot ser pel fet que:

 
  1. S'estan actualitzant les promocions o s'està fent un manteniment general de la pàgina.
  2. Les cookies han d'estar activades. Per a això, has de canviar la configuració del teu navegador. Si vols obtenir més informació sobre com fer-ho, consulta la secció d'ajuda del teu navegador.

Per a garantir la seguretat de la web, i el funcionament correcte amb tots els proveïdors que s'integren en el club, està 100% adaptat a (Chrome i Safari) tant per a ordinador com per a dispositiu mòbil. Si estàs navegant amb un altre navegador, pots trobar errors de compatibilitat.

No trobo el que estava buscant. Contacta amb nosaltres!
Si tens algun dubte sobre el funcionament del club, truca'ns gratis al nostre Servei d'Atenció al Client 938 82 51 01 o contacta'ns mitjançant el xat en línia, de dilluns a dijous, de 9h a 17h i divendres de 9h a 14:30h. Fora d'horari pots deixar-nos un missatge a través d'aquest formulari.

Com puc donar-me de baixa del club?
Pots donar-te de baixa del Club en qualsevol moment, només hauràs d'anar a "El meu compte" > Veure / Modificar les meves dades > Donar-me de baixa. Tingues en compte que si et dones de baixa no podràs beneficiar-te de les promocions, descomptes i avantatges del Club.
Sobre nosotros
Members Club, l'entorn de beneficis exclusius. Aquí trobaràs des de productes de tecnologia a ofertes de viatges, passant per productes de moda, alimentació i molt més. A més, les ofertes es van actualitzant periòdicament, de manera que sempre hi haurà alguna cosa que pugui interessar.
Col·labora
Logo